Junior FooDivas zijn geïnterviewd! Lees hier hun blog!

Junior FooDivas collage

Wij zijn gisteren geïnterviewd door het J/M magazine!
We werden geïnterviewd omdat ze ondernemende kinderen zochten die al wat extra geld bijverdienen. Omdat onze moeders FooDivas zijn mogen wij soms blogs schrijven en video’s maken. Wij zijn intussen de Junior FooDivas geworden en willen kinderen laten zien dat gezond eten ook heel cool en lekker kan zijn. Het was ons eerste interview, we vonden het wel super spannend! Eerst waren er leuke vragen gesteld die te lezen zijn in het J/M magazine van april of mei. Daarna werden er een paar supergave foto’s van ons gemaakt! We hadden voor hun ook koekjes en een lekkere gezonde cocktail gemaakt. De recepten staan hieronder! We vonden het een supersuperleuke dag!
PS. Er wordt hard gewerkt aan een Junior FooDivas instagram account en we hebben een YouTube kanaal! Volg ons: FooDivas 😉
XOXO

Wij maakten een super lekkere cocktail: de kindermojito… Dit heb je nodig voor vier glazen:Paar frambozen ongeveer 6 per glas
1 limoen uitgeperst
Paar ijsblokjes
Paar takjes munt
Bubbelwater

Verdeel de frambozen over de glazen (neem de mooiste glazen uit je moeders kast "</p Doe er een paar muntblaadjes bovenop Dan een beetje limoensap Dan de ijsklontjes.  Vul het glas dan met bubbelwater tot hij vol is. Versier de rand van je glas met een framboos, takje munt en zet er een rietje in. Cheeeeeersss!!

Havermout smilies

150 gram havermout
Twee geprakte bananen
Walnoten of andere noten
Gedroogd fruit
Kokossnippers

Verwarm de oven op 180 graden

Doe alles in een kom door elkaar
Kneed met je handen tot deeg dat voelt echt heel erg vies aan je handen  omg, maarja dat kan je weer wassen zo.
Maak er balletjes van en druk ze platter op het bakpapier op de bakplaat, en ze moeten een beetje even groot.
Dan doe je ze in de oven en laat je ze 20 minuten bakken tot ze knapperig zijn. Haal eruit met ovenwant aan want de bakplaat is heeeel heet!
Zooooo lekker!! Ook om mee te nemen naar school.

 

Junior FooDivas interview JM magazine