Wat doen wij?

Heel veel!

Maar waar het hier vooral om gaat is dat wij jullie kunnen coachen naar een gezonde lifestyle. Een lifestyle waarin je bewustere keuzes gaat maken. Zodat je weer lekker in je vel gaat zitten, meer energie krijgt, je darmen in balans komen en meer gaat stralen.

Wij begrijpen als geen ander dat het soms lastig is om te beginnen. In een wereld vol verleidingen en bewerkte producten. Je zit vaak vast in een patroon. Ziet soms door de bomen de supermarkt niet meer. Waardoor je toch weer net de verkeerde keuze maakt. Wij helpen je om weer back on track te komen. Gaan je leren wat voor jou wel en niet werkt, met een op maat gemaakt advies. Iedereen is immers anders, elk lichaam heeft andere behoeftes.

Wij hebben het Switch & Fix ® Programma ontwikkeld waarbij je in 28/30 dagen je lichaam eens flink opschoont.

Naast het een op een advies, wat kan variëren van een enkel gesprek om je op de rit te krijgen, tot een volledig coachingstraject van 12 weken, geven wij workshops, lezingen en verzorgen wij hele leuke avondjes bij jou thuis!

 

  • Foodcoaching:

Na een uitgebreid intakegesprek, inclusief analyse van jouw voedingsdagboek, gaan wij samen kijken wat jouw wensen en verwachtingen zijn en hoe wij daar in tegemoet kunnen komen. Samen maken we een plan van aanpak. Het is belangrijk dat je er voor 100 procent voor gaat, dat doen wij namelijk ook! Wij geven niet alleen advies voor jouw nieuwe voedingspatroon, maar jouw hele nieuwe lifestyle. Zodat je straks weer helemaal lekker in je vel zit. Meer en beter gaat bewegen, leert hoe je het beste kunt ontspannen en je bewust wordt van hoe geweldig jij eigenlijk bent 😉

Uitgebreide intake €59, kort coachingsgesprek €30. Coachingstraject prijs op aanvraag.

 

  • Detox Delight avond

Zin in een keer een leuke avond met je vriendinnen, die in het teken staat van Happiness, Health en Food? In twee uur tijd verzorgen wij een informatieve avond bij jou thuis met een heerlijk detoxhapje en drankje. Je gaat boordevol inspiratie weer naar huis.

Deze avond kunnen wij naar wens altijd aanpassen, denk aan een yogales, mooie meditatie, of een powerbootcamp als extra aanvulling.

Voor de echte diva’s kunnen wij ook luxere hapjes en evt. goodiebags verzorgen.

Uiteraard is er voor de gastvrouw een leuk cadeau en krijgen alle diva’s een korting op de persoonlijke Foodcoaching. Mail ons voor meer info!

(vanaf €19,95 pp. min. 8 personen)

 

  • Foodtour

Wil je meer weten over het lezen van etiketten, zoeken naar alternatieven en hoe je bewuste keuzes maakt in de supermarkt? Boek een Foodtour!

(€35 max. 2 personen.)

 

  • Detoxmassage of body mind soul coaching

Neem eens de tijd om heerlijk te ontspannen. Tijdens de detoxmassage wordt het afvoeren van afvalstoffen extra gestimuleerd. De body mind soul coaching helpt jou om eventuele blokkades op te lossen, d.m.v. een energetische behandeling.

(vanaf €35)

 

Onze consulten vinden plaats in Amsterdam of Aalsmeer. Wil je liever dat wij bij jou thuiskomen, dan worden er reiskosten berekend. Bij Detox Delightavonden en Foodtours buiten een straal van 10 kilometer berekenen wij ook reiskosten.

 

Neem voor meer informatie of een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek  contact met ons op!

Gun het jezelf, ook jij bent het waard!