Wat is Switch for Kids?

Door middel van ons Switch for kids ® programma worden kinderen zich meer bewust van gezonde voeding. Ze worden fitter, krijgen meer energie en ze gaan weer stralen!

Switch For Kids is een coachingstraject waarbij we kinderen begeleiden naar een gezonde leefstijl en gewicht.

De kinderen leren bewuste keuzes te maken, veel over voeding en hoe ze de voor hun beste balans krijgen in voeding, beweging en ontspanning.

Wij kijken daarbij naar de volgende punten:

 • Hoe, wanneer en wat eet een kind?
 • Hoe, wanneer en wat doet een kind aan beweging?
 • Hoe, wanneer en wat doet een kind aan ontspanning?

Als eerste is er een kort kennismakingsgesprek waarin wij vertellen wat Switch For Kids ongeveer inhoudt.

Is er van beide partijen een klik, dan maken wij een afspraak voor een intake. Dit zal ongeveer tien dagen later plaatsvinden.

In de tussentijd gaat het kind (samen met de ouders) een voedingsdagboek bijhouden. Hierin wordt ook een aantal vragen gesteld om het kind al iets bewuster te laten kijken naar zijn voeding/beweging en slaappatroon.

Hier hebben zij hun hele leven wat aan!

Wat gaat een Switch for Kids traject kosten? dat verschilt per kind, wij maken het traject helemaal op maat. Ga ervanuit dat een switch maken ongeveer drie maanden zal duren. Dit is een richtlijn, voor sommige kinderen zal het iets langer duren, terwijl anderen het met een paar losse sessies al volledig onder de knie kan hebben. Wij coachen niet alleen op het gebied van voeding, maar nemen de hele mindset mee, net zoals het fitter worden. ( Wij gaan met de kinderen naar buiten, bewegen en leren ze ontspanningsoefeningen aan.)

Meer info, of een afspraak voor een vrijblijvende intake? Neem contact met ons op!

Ook geven wij workshops, lezingen op scholen, kinderdagverblijven en sportverenigingen over kinderen en gezonde voeding. Interesse? Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

 

 

 

 

2 gedachten over “Wat is Switch for Kids?

 1. Janna

  Met mijn zoon bij Brenda geweest in Aalsmeer, eerst was het even wennen hoor dat omgooien van een compleet eetpatroon voor ons hele gezin, maar de tips & coaching hebben supergoed geholpen!! Onze zoon heeft weer vertrouwen in zijn lichaam, beweegt met plezier en gaat vol zelfvertrouwen naar de brugklas! Bedankt!! Enn bijkomend voordeel, ik ben zelf ook 6 kilo kwijt in bijna 4 maanden 🙂
  Groetjes Janna

 2. Anouk

  Hoi ik ben Anouk. Ik ben ook geswitched in het switch for kids traject . Ik ben samen met mijn familie (dat is wel fijn) van eetpatroon /gewoontes veranderd. Ik sport wat meer, touwtje springen iedere morgen.Ik ben wat bewuster met eten bezig en probeer de Juiste keuzes te maken. Ik ben zo blij. Ik heb veel meer energie gekregen. Het is ook echt super lekker!Ik hou zelf niet zo van smooties maar verder proberen we van alles nieuws.Je staat er verbaasd van wat eigenlijk allemaal kan en mag. Thnx Brenda

  Reageren ↓

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.